Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Маратон на настолните игри организират във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:25 / 02.05.2017Коментари (0)1558
©
"Младежки информационно-консултантски център - Варна" (МИКЦ Варна) и "Социалната чайна" с подкрепата на "Министерство за младежта и спорта" и "Център за развитие на човешките ресурси" организират маратон на настолните игри. 

В рамките на три вечери от 3-ти до 5-ти май 2017 г. от 18:00 ч. до 21:30 ч. всеки желаещ ще може да играе настолни игри и чрез тях да развие умения за стратегическо планиране, комбинативност и работа в екип. На разположение ще бъдат игри като Катан, Cards Against Humanity, Финансови потоци, DixIt, както и класическите табла, шах и др.. 

Всяка вечер събитията ще бъдат фасилитирани от хора с опит в общностното развитие и консултанти от младежкия център. Вечерите са насочени към фокусиране на общественото внимание в седмицата на младежта и развиваенето на меки умения в младите хора, чрез настолни игри. Целева група са младежи на възраст между 14 и 29 години. В края на всяка вечер е предвидена кратка дискусия с най-важните научени уроци от игрите и как да бъде приложено наученото в реалността извън настолните игри. Събитието е безплатно и ще се проведе в "Социалната чайна", която се намира в гр. Варна на ул. "Преслав" №53. 
 
В рамките на инициативата всички желаещи ще могат да използват услугите на консултантите на МИКЦ Варна - психолог, социален работник, консултант "Доброволчество", консултант "Личностно и кариерно развитие" и др.

В периода 1 - 7 май 2017 г. Европейската комисия организира осмото издание на Европейската седмица на младежта (ЕСМ). В България ЕСМ е координирана от Център за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) и се реализира съвместно с Министерство на младежта и спорта.

Целите на ЕСМ са:да се даде възможност за осъществяване на диалог по въпроси, свързани с бъдещата младежка политика на ЕС;да се насърчат младежите да участват в проекти за мобилност по Програма "Еразъм+" и по новата инициатива на Европейския съюз - Европейски корпус за солидарност.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: