Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нелепо! Мъж бе убит след репликата "Ти какъв си бе, мухльо, че ме псуваш"
Автор: Екип Varna24.bg 13:26 / 18.01.2018Коментари (43)2936
© Фейсбук
Иван Пиринлиев
Шофьор е обвинен за нанесен побой и последвала смърт на възрастен пешеходец. Окръжна прокуратура Благоевград внесе в съда обвинителен акт срещу 28-годишния Иван Пиринлиев за смъртта на 68-годишния Иван Шущарков пред магазин в Гоце Делчев. На 28 април м. г. Пиринлиев заедно с негови приятели гледал състезанието "Млад огнеборец" на стадиона в Гоце Делчев. След това подкарал лек автомобил "Деу" към центъра. Около 11,30 ч наближили супермаркет, където обвиняемият искал да остави колата на паркинга. 

В този момент към магазина пеш идвал Иван Шущарков. Пиринлиев го видял и подал звуков сигнал. Възрастният пешеходец се обърнал, забавил ход, отдръпнал се назад и отправил реплика към водача му: "Какво си се разсвирил". Подразнен от реакцията му, Пиринлиев го напсувал, след което продължил шофирането и спрял на паркинга. Пенсионерът тръгнал към мястото, където спряла колата, застанал до вратата на шофьора и заявил:"Ти какъв си бе, мухльо, че ме псуваш". 

Хванал водача за тениската и започнал да го дърпа, при което дрехата се скъсала. Това ядосало Пиринлиев, който слязъл от колата и се нахвърлил върху пешеходеца с юмруци. Нанесъл му силни удари в главата и лицето, от които той паднал на земята и си ударил главата. Пострадалият лежал безпомощно по гръб на асфалта, по главата и ушите му имало кръв, а лявото му око било подуто. Обвиняемият се изплашил, взел шише с вода и го напръскал, за да се свести. Повдигнал главата му, за да промие раната и го обърнал настрани, за да не си глътне езика. 

Пътуващите в автомобила подали сигнал на тел. 112. Пострадалият бил транспортиран до МБАЛ Гоце Делчев, а от там по спешност в болнично заведение в София, където бил веднага опериран. След продължилото 46 дни интензивно лечение възрастният мъж починал. Според експертното заключение, между получените травматични увреждания и настъпилата смърт на Шущарков има пряка причинно-следствена връзка. Предстои да започне съдебен процес срещу И. Пиринлиев, обвинен в умишлено нанесена тежка телесна повреда, причинила смърт на възрастен мъж.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много бабаити станаха защото няма правосъдие! Каквото и да е било, да убиеш човек не е решение!
0
 
 
И ако на някой му е смешно - в колко улични схватки р участвал? Не защитавам момчето. Но ако дядото му е скъсал дрехата, а той го е тряснал и после дядото си е шибнал главата - тогава налице ли е непременно преднамерен опит за убийство? Ганизма във всички затрива хората. А ние все търсим виновници вместо решения..... смешни сме...
0
 
 
Ivo Ivanov Така е. Но ако човека му е посегнал, а момчето е прекалило? Конфронтациите не водят до нищо хубаво.
0
 
 
Не сме били там да го съдим. А и най-вероятно е неумишлено.
+2
 
 
Много съжалявам за човека. Но нека погледнем принципно нещата. Ако аз не спра на пешеходна пътека за мен глобата е до 200 лева. А за пешеходеца, който се хвърля без да се огледа или пресича, където е абсолютно забранено и по този начин създават предпоставки за ПТП глобата е до 50 лева, като в повечето случаи се разминават с 10 лева. Даваш им път, но вместо да пресекат както е по закон по най-късото разстояние, те се раззхождат по улицата като генерали на деветосептемврийски парад. Като им направиш забележка да не се размотават по платното вместо да се извинят скачат на бой. Да седим и да гледаме ли? В случая в статията дъртакът не само е наругал младежа без никакво основание, но е скочил и на бой. Това за мен би било унижение на публично място, за което няма никакво оправдание. Едва ли младежът е искал да докара възрастният човек до такова тежко състояние. Не бих го оправдал ако е налетял на бой без причина.
+10
 
 
Жалко е когато не броиш до 10 и реагираш ,като амеба.Причиняваш смърт и влизаш в панделата.Нека е урок за всички бабаити!
+8
 
 
Най- вероятно ще получи присъда- Закана с пръст.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+15
 
 
Тоа младежки лебед сега да му дойде акъла в главата. А всички като него да се замислят когато нападат възрастни хора по каквато и да е причина - да си спомнят на лоишкия брус Стойкас Стоилас, който се направи на много важен пред един такъв пенсионер и получи няколко куршума!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: