Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Ето какво ви очаква на първия във Варна Национален фермерски пазар
Автор: Екип Varna24.bg 16:34 / 13.07.2018Коментари (0)5111
©
Почти 60 ферми и производители от региона и от страната ще участват в първия във Варна Национален фермерски пазар, който ще се проведе на 14 юли, събота, от 11:00 до 19:00 часа на открития паркинг пред търговско-развлекателен център на мол Варна.

За варненци и гости на града, чистите си и натурални продукти ще предложат 4 пекарни, 3 производители на сладки и соленки, 2 производители на брашно, 2 производители на ядки, 3 на мед и пчелни продукти, 4 производители на козметика, 4 ферми за натурално производство на плодове и зеленчуци и 4 биосертифицирани производители. Ще има натурално, качествено вино от 5 български изби, 1 производител на вино и колбаси, 1 производител на "жив“ шоколад, 2 производители на т.нар. директен плодов сок, 3 производители на сладка, биосертифицирана сладка царевица, 2 производители на месни колбаси и продукти, производител на пастет, 2 производители на консервирани зеленчуци и лютеница.

С най-силно участие в Националния фермерски пазар ще са млечните ферми и производители – общо 6, които ще предложат цялата гама от краве, овче, козе, биволско мляко и млечни продукти, както и много нестандартни видове продукти, някои от тях малко познати на нашия пазар. За любителите на пастата, с нас ще са отново от Фреш Паста. Ще има работилници за деца, детски атракцион с батут, както и детски книжки. Може да се подсладите с карамелени фъстъци, два вида натурален сладолед с плодове, както и да опитате от вкусните ястия на тримата готвачи от "Улица на готвачите“. Те ще предложат и невероятните си чисти лимонади, крафт бира и фриц – кола.

За настроението на гостите на Национален фермерски пазар ще се се погрижат популярният музикант Стоян Роянов Я-Я (саксофон и кларинет) и Цветан Момчилов (пиано), партньор в новия му проект – група GrooveOn. Ще има зона за релакс на тревните площи, както и масички и столове за най-големите фенове на месните ястия и бирата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: