Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Безлихвен бърз кредит – бъдещето на малкия и среден бизнес
Автор: Екип Varna24.bg 13:29 / 06.06.2017Коментари (0)4807
©
Обикновено бързи кредити се отпускат от небанкови финансови институции, които предоставят заем на малка до средна сума пари на индивидуални клиенти или малки и средни бизнеси. Такава институция е MicroCredit, която е един от водещите и надеждни кредитори на пазара.

Тя е на пазара от 2012-а година, след като наследява една от утвърдилите се компании в сферата на малките потребителски кредити - "Кредибул" ЕАД. От тогава насам, институцията няколкокатно разширява портфолиото си от предлагани продукти, а през 2015-а започва да предлага на пазара бизнес кредита CrediTrade. Той предоставя финансиране до 3000 лева на фирми или хора със свободни професии, които имат нужда от оборотни пари или срества с инвестиционна цел. Услугата е с фиксирана лихва, равни седмични или месечни вноски, като можете да ги изплащате за период от 3 до 18 месеца. Компанията осигурява на своите клиенти и възможност да се разплащат по удобен за тях начин - лично на консултант, в един от офисите на фирмата (сега и в търговските обекти на Т Маркет) или по банков път.

Предимствата за малките и средни предприятия да изберат именно бързи кредити онлайн на MicroCredit са на първо място факта, че лихвата по кредита се признава за разход на фирмата. Процедурата за взимане на заем е максимално опростена, с минимална документация. Клиентите имат възможност за безлихвено връщане в рамките на 30 дни и гратисен период за първа вноска до 45 дни. Процедурите за одобрение не са тромави и можете да получите парите си в рамките на същия ден. Компанията е от най-напредничевите на пазара, като предлага и кредити онлайн.

За петгодишната си история MicroCredit е разкрила над 70 офиси (от скоро вече и в търговските обекти на Т Маркет), обучила е 1000 висококвалифицирани консултанта и е обслужила над 200 000 клиенти.

През 2015-а година компанията става една от първите небанкови финансови институции в България, която успешно осъществява частна емисия корпоративни облигации в общ размер от 3 милиона лева.

През 2016-а става член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.

Тайната на успеха, според MicroCredit се крие в професионализма на служителите, ефективното управление на ресурсите и постоянното предлагане на нови продукти и услуги, съобразени с потребителското търсене.

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: