Във Варна стартираха "Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ 2020
Автор: Пламена Николова 11:26 / 14.10.2020Коментари ()2366
В Rosslyn Hotel Dimyat във Варна стартира единадесетото издание на "Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ 2020 г, предаде репортер на Varna24.bg.

Организатор на единствения браншови кариерен форум в България за специалисти в едни от водещите сектори в страната, е JobTiger.

Въпреки кризата, породена от пандемията от коронавирус и довела до повишаване на безработицата и осезаемо намаляване на новите предложения за работа, десетки водещи компании и в момента търсят своите нови служители и стажанти.

За да улесни бизнеса и специалистите в търсенията им, пионерът в организирането на кариерни събития у нас, JobTiger, ще осъществи четири събития на живо в София, Варна, Пловдив и Габрово, и едно виртуално.

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020 са насочени към тези, които искат да се развиват в областта на информационните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят чужди езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.  

"Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ се организира за 11-а поредна година от JobTiger – компания за комплексни HR услуги.

През 2020 г. форумът за втори път ще се проведе в 4 града: София, Пловдив, Варна и Габрово в периода 8 октомври – 20 октомври.

За първа година освен присъствените събития в градовете, на 21 октомври от 11:00 до 17:00 ч. часа изцяло онлайн ще се проведе и Виртуален ден на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.

Институционални партньори на форума са Министерство на икономиката, Направление "Дигитализация, иновации и икономическо развитие“ на Столична община, Агенция по заетостта, Община Варна, Областна администрация – Габрово и Тракия Икономическа Зона.

За повече информация: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays.  



https://www.varna24.bg/novini/varna/Vuv-Varna-startiraha-Dni-na-karierata-IT-Komunikacii-i-Autsorsing-2020-1010615
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.