Дните на медиацията в ИУ ще бъдат в дигитален формат
Автор: Пламена Николова 15:03 / 09.11.2020Коментари ()1229
©
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 11.11.2020 г. в Икономическият университет на Варна ще стартират Дните на медиацията, които през 2020 г. се организират за пети път, съобщават от пресслужбата на висшето училище.

Събитието ще се проведе дистанционно заради епидемичната обстановка в страната, като на участниците ще бъде предоставен достъп чрез дигитална платформа.

Поредицата от събития, които ще се състоят на 11.11. 2020 г. в рамките на Дните на медиацията, са организирани от Камарата на медиаторите в България, Окръжен съд – Варна, Икономически университет – Варна и Институт "Итера“.

Целта на кампанията е популяризирането на медиацията в България като най-ефективният способ за извънсъдебно разрешаване на спорове.

На 13.11.2020 г. от 9.30 ч. ще се проведе онлайн конференция на тема "Правото и бизнесът в съвременното общество“, организирана от Икономически университет – Варна, катедра "Правни науки“.

Чрез конферентна връзка https://meet.google.com/nms-vqkp-pvb може да наблюдавате представяне на пленарните доклади и да се включите в дискусиите по тях.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Dnite-na-mediaciyata-v-IU-shte-budat-v-digitalen-format-1019282
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.