Варненец: Дълги опашки се вият в студа пред КАТ-Варна, а вътре гишета стоят празни
Автор: Пламена Николова 16:26 / 16.11.2020Коментари ()8468
© Varna24.bg
Читател на Varna24.bg отправи апел за създаване на по-добра организация при обслужването на гражданите в КАТ-Варна. Ето какво съобщава той:

"Пред КАТ-Варна се вият дълги опашки. Аз лично отидох, за да получа фиш. Хората не спазват нужната дистанция, стоят в студа на разстояние около 50 сантиметра един от друг, струпани около вратата и всеки припира да влезе по-бързо вътре. Пропускателният режим обаче е ограничен по обясними причини. 

Проблемът е, че няма отделни опашки за различните гишета. Никой не информира вътре какво се случва. Оказва се, че докато някой виси един час на студа, заедно с "компанията" отвън, вътре гишето, на което може да бъде обслужен, е празно.

Добре е някой да информира хората, когато се освободи дадено гише, за да се избегне излишното струпване на хора и в това вирусно време не се създава допълнително напрежение и предпоставки за разпространение на всякакви вируси, включително и коронавирус", гласи сигналът до медията ни.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenec-Dulgi-opashki-se-viyat-v-studa-pred-KAT-Varna-a-vutre-gisheta-stoyat-prazni-1021699
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.