Родител от Варна: Наш Ганьо трябва да си качи курника, ако може на градината отгоре!
Автор: Пламена Николова 09:52 / 10.02.2021Коментари ()5663
© Виждам те КАТ-Варна
Родители от Варна роптаят срещу масовото паркиране на автомобили сутрин по тротоарите около детските градини и училища във Варна, научи Varna24.bg от коментари и снимки, споделени в групата Виждам те КАТ-Варна.

Ето какво споделя възмутен родител:

"По тротоара на ул."Черни връх" сутрин не може да се минава. С децата си трябва да вървим по улицата, за да стигнем до детската градина. Всеки ден е така! Ще чакаме ли да стане инцидент???"

Друг коментар, в подкрепа на написаното, гласи: "Детските градини са по райони и има такива средно на всеки 1-2 км. Основната част от децата, които ги посещават, са кандидатствали и записани по район (т.е. в живеят в близост до съответното детско заведение).

Въпреки това около всяка детска градина сутрин е ад от коли, накичени по всеки възможен тротоар, тревна площ, за тази в нашия район дори се опитваха да влизат в двора на самата детска градина, въпреки че има паркинг отдолу с винаги няколко празни места.

НО! Паркингът е на цели 50 м от градината, а наш Ганьо трябва да си качи курника ако може на градината отгоре.

На който направиш забележка - винаги агресия или се прави че не чува, но иначе коментира във Фейсбука колко зле била държавата, докато руши обществена собственост (тротоари), цапа и плеска с кал тротоари и пътища и изобщо нищо не го интересува.

Аз съм решил за себе си - със сина в студ, жега - вървим пеша - градината е на 1 км от вкъщи. Няма да ни се счупят краката, после след градина имам време спокойно да се върна и да си взема колата или автобуса".


https://www.varna24.bg/novini/varna/Roditel-ot-Varna-Nash-Ganyo-tryabva-da-si-kachi-kurnika-ako-mozhe-na-gradinata-otgore-1049365
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.