Стар и ненужен електрически стълб блокира движението по варненска улица
Автор: Пламена Николова 11:16 / 01.07.2021Коментари ()2975
© Varna24.bg
Стар и ненужен стар електрически стълб стърчи в средата на варненска улица до Хлебозавода и пречи на движението както на автомобили, така и на линейки или пожарникарски автомобил, съобщи за Varna24.bg Сали Светославов. Ето какво разказа младият варненец, който често подава сигнали до медията ни за нередности в квартала зад моста:

"На ул. "Осогово" в средата на пътя има електрически стълб, който в основата си е нестабилен. Виждат се железата и създава опасност за къщите наоколо. След множество сигнали до доставчика на електричество и институциите - реакция няма. Хората, живущи на тази улица много често се налага да носят болни до автомобила на "Бърза помощ", защото в улицата не може да се влиза, заради стълба.

Ако се наложи да влезе пожарен автомобил, това би било напълно невъзможно, което е силно притеснително. Обръщам се към вашата медия с надежда, че ако дадем повече гласност, ще се вземат мерки и това опасно препятствие ще бъде премахнато. Силно се надявам чрез вас отговорните институции да се задействат, за да бъде решен този проблем", сподели Сали Светославов.  

 

 

 



https://www.varna24.bg/novini/varna/Star-i-nenuzhen-elektricheski-stulb-blokira-dvizhenieto-po-varnenska-ulica-1100206
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.