Брутално видео! Вижте как тези жени едва се спасиха след ужасяваща катастрофа в "Долно езерово"!
Автор: Иван Сотиров 13:29 / 14.07.2021Коментари ()2021
© Шофьори Бургас
Брутално видео показа зрелищната катастрофа, случила се в деня на изборите в "Долно Езерово", за която Burgas24.bg съобщи. След засичане автомобил изхвърча от пътя и едва не помита движещи се по улицата жени. Видеото бе разпространено във фейсбук групата "Шофьори Бургас".

Ето и официалната информация за инцидента от полицията:

В неделя около 20.15 часа на кръстовището на улиците "Астория" и "Средногорие" в кв. "Долно езерово", л.а. "Рено Канго", с бургаска регистрация, управляван от 28-годишен неправоспособен мъж от квартала, не пропуска и блъска приближаващия от дясната му страна л.а. "Тойота Корола Версо", с бургаска регистрация, управляван от 21-годишна жена от Камено.

Водачите са тествани за употреба на алкохол, като пробата на неправоспособния 28-годишен мъж била положителна – 1,29 промила. Същият в резултат на допуснатото ПТП е получил политравматизъм и охлузване по гърба. Той е прегледан в УМБАЛ – Бургас и е освободен за домашно лечение.

Прикаченото видео не е подходящо за хора със слаби нерви, деца  и бременни жени!



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Brutalno-video-Vizhte-kak-tezi-zheni-edva-se-spasiha-sled-uzhasyavashta-katastrofa-v-Dolno-ezerovo--1104514
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.