Проф. Игнатов с поздрав към колегите си за празника на УМБАЛ "Света Марина"
Автор: Пламена Николова 16:26 / 16.07.2021Коментари ()2033
©
Ректорът на Медицински университет-Варна проф. д-р Валентин Игнатов оправи поздрав към своите колеги по случай празника на УМБАЛ "Света Марина“ - Варна, който се отбелязва на 17 юли.

Уважаеми колеги, преподаватели, служители,

За мен е огромна чест и удоволствие да Ви поздравя от свое име и от името на академичната общност на Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна по повод Патронния празник на най-голямата и модерна болница в Североизточна България - УМБАЛ "Света Марина“- Варна.

Университетската болницата е утвърдена модерна европейска здравна институция. Тя е най - големият диагностично – лечебен, експертен и консултативен университетски болничен комплекс в Североизточна България. Убеден съм, че постигнатото през годините е плод на труда и постоянството, на отдадеността и професионализма на всички Вас.

Изказвам своята признателност, защото Вие доказахте, че да се бориш всеотдайно за човешкото здраве и живот е изключително отговорна задача. Благодарение на Вас, УМБАЛ "Света Марина“ печели доверието на пациентите и заслужи признанието на обществеността. Бъдете все така всеотдайни към професията и със същия устрем продължавайте да влагате усърдие, знания и отговорност.

Нека Света Великомъченица Марина закриля всички ни. Желая Ви здраве, дълголетие и сили, за да съхраните хуманността и оптимизма!

Честит патронен празник!

 



https://www.varna24.bg/novini/varna/Prof-Ignatov-s-pozdrav-kum-kolegite-si-za-praznika-na-UMBAL-Sveta-Marina-1105415
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.