Костадин Ангелов обвини Кацаров в лъжа
Автор: Екип Varna24.bg 15:33 / 11.08.2021Коментари ()912
© БТА
Kостадин Ангелов отправи поредна атака към Стойчо Кацаров. В свой пост в социалната мрежа Facebook бившият здравен министър обвини наследника си на поста в лъжа. Причина за това стана голяма частна болница, която е предвидено да се изгради в Казичене.

"Поредна лъжа на служебния здравен министър Кацаров! Днес беше попитан за спорната частна болница в Казичене. Стойчо Кацаров отговори, в национален ефир, със следните думи: "Процедура, която дори не е достигнала до министерството на здравеопазването". Безочлива лъжа!", пише проф. Ангелов.

Бившият здравен министър твърди, че "още в началото на юни в Министерството на здравеопазването са постъпили документи и заявление за разрешение на медицински дейности за частната болница в Казичене. На 21-ви юли Министерството на здравеопазването възлага на подопечната си Изпълнителна агенция "Медицински надзор" да даде становище във връзка с молбата за разрешение за дейност на частната болница в Казичене", пише той.

Ангелов завършва публикацията си с думите: "Такива са фактите. И за всичко това има писмена следа и документи! Доказателства, които оборват лъжата, изречена от Кацаров тази сутрин".

Днес в ефира на NOVA д-р Стойчо Кацаров обясни, че такава процедура не е достигнала до Министерството на здравеопазването. "Не съм имал разговор с президента за тази или за която и да било друга болница", посочи министърът.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Kostadin-Angelov-obvini-Kacarov-v-luzha-1115035
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.