Близки на загиналия край Варна моторист: Разбити сме на парченца като любимия му мотор!
Автор: Пламена Николова 13:49 / 05.10.2021Коментари ()8781
© Фейсбук
Щангистът Христо Христов от Варна публикува тъжно сбогуване с младия мъж, който намери смъртта си в жестока катастрофа край Варна, като сподели в профила си: "Поклон пред паметта ти братко...винаги в сърцата ни...!"

Както Varna24.bg съобщи, в неделя вечерта, мотоциклетист на 20 години загина след тежка катастрофа в района на с. Горица.

По първоначална информация, младият мъж се е движил в посока Бургас, когато застигнал комбайн, включващ се в движението от полски път, ударил се в задната гума на селскостопанската  машина и изхвърчал на 20м, което довело до фаталния изход.

"Помнете го винаги такъв ДИВ и ЩАСТЛИВ! Ние го ОБОЖАВАХМЕ ТАКЪВ КАКЪВТО Е! Разбити сме на парченца също като любимият му мотор. Не можем да пишем и да говорим! Можем само да го обичаме винаги усмихнат, винаги раздаващ се и винаги грабещ с пълни шепи от живота БЕШЕ ЗВЕЗДИЧКА ТУК - СЕГА СИ ЗВЕЗДИЧКА НА НЕБЕТО!", написа във "Фейсбук" Натали Касабова.

20-годишният Георги Касабов е от Бяла. Поклонението ще се състои на 6 октимври в дома на загиналото момче. 

Varna24.bg изказва искрени съболезнования на близките на Георги.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Blizki-na-zaginaliya-krai-Varna-motorist-Razbiti-sme-na-parchenca-kato-lyubimiya-mu-motor-1131947
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.