Лидерът на "Възраждане" разказа за страшен инцидент и заяви: Има надежда за България!
Автор: Екип Varna24.bg 16:44 / 03.04.2022Коментари ()1679
©
Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов разказа за страшен инцидент, на който е станал свидетел. В личния си фейсбук профил той посочва, че всичко е станало много бързо. Ето какво написа той:

 

Вчера станах пряк свидетел на катастрофа, която като по чудо завърши без жертви. В едната от колите обаче имаше пострадал, който изпадна в безсъзнание.

Веднага се обадихме на 112 и стана следното - линейката дойде буквално след 2 минути, след още 1 минута дойде и пожарна кола, а след още 1 минута и втора пожарна кола, за да помогнат за изваждането на човека от колата, тъй като беше притиснат в смачканата кола (макар впоследствие да не се наложи, човекът излезе сам).

За отрицателно време се насъбраха десетки хора, за да помогнат - едни, за да регулират движението, други, за да успокоят пострадалите. Появиха се и двама студенти по медицина, при това чужденци, които освестиха изпадналия в безсъзнание мъж. Цялата тази съпричастност, организация и самоорганизация се случи буквално за броени минути.

Има надежда за България! Имало е и винаги ще има!


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Liderut-na-Vuzrazhdane-razkaza-za-strashen-incident-i-zayavi-Ima-nadezhda-za-Bulgariya-1243228
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.