Инцидент се размина по чудо без жертви, пиян шофьор заби колата си в къща
Автор: Екип Varna24.bg 10:35 / 21.04.2022Коментари ()947
© Нова тв
Инцидент в Шишманци се размина по чудо без жертви. Шофьор с 2.7 промила алкохол в кръвта се вряза с колата си в къща в пловдивското село. Според очевидци на сблъсъка колата буквално хвърчала по улиците на селото.

Местният жител Александър Атанасов обясни, че улицата, на която е станал инцидентът, е с новоположен асфалт и младежи си устройват гонки. Хората обясняват, че са свидетели на ежедневно шофиране с висока скорост много над ограниченията.

Родители от Шишманци са обезпокоени за децата си заради постоянните нарушения на пътя. Инициирана е подписка за поставяне на неравности по пътя.

"Исканията на хората са напълно основателни. Ще бъдат положени три "легнали" полицая. Това ще се случи в най-скоро време", обясни кметът на селото пред Нова телевизия.

От МВР съобщиха, че шофьорът е на 25 години. Отказал е кръвна проба за алкохол. Той ще бъде съден по бързо производство.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Incident-se-razmina-po-chudo-bez-zhertvi-piyan-shofyor-zabi-kolata-si-v-kushta-1254293
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.