Конференция "Медиацията в различните обществени сфери" предстои във Варна
Автор: Пламена Николова 11:35 / 27.04.2022Коментари ()830
©
Както Varna24.bg съобщи, Институт "Итера", Университетски център по медиация - ИУ - Варна и Камара на медиаторите в България организират Национална научна конференция на тема: "Медиацията в различните обществени сфери“, която ще се проведе на 11.05.2022 г. в Зала 1 на Икономически Университет – Варна и чрез видеоконферентна връзка.

Настоящата национална конференция е традиционен, утвърден с годините повод за среща на медиатори, магистрати, учени и представители на различни обществени сфери, като се надяваме тя да създаде и провокира интересни дискусии и предложи варианти, които да съдействат за решаване на въпроси касаещи ефективното приложение на медиацията в различните сфери на обществото.

Предвид националният си формат, участието във форума може да бъде присъствено или дистанционно, като на участниците ще бъде предоставена възможност за различни начини на представяне, дискутиране и споделяне на опит и експертиза.

Повече информация за конференцията и по-важните срокове можете да откриете на сайтовете на организаторите: https://itera.bg/conference и https://conference.ue-varna.bg/mediation/


https://www.varna24.bg/novini/varna/Konferenciya-Mediaciyata-v-razlichnite-obshtestveni-sferi-predstoi-vuv-Varna-1256880
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.