Кметът на район "Одесос" Варна беше удостоен с приза "Добродетел 2021" на Националното сдружение на сираците
Автор: Пламена Николова 17:59 / 28.04.2022Коментари ()2035
©
Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов днес връчи на Кмета на район "Одесос" Варна Георги Недев почетен приз за "Добродетел 2021" на Националното сдружение на сираците в България.

Над 60 организации, фирми и общественици през месец март бяха удостоени с високото отличие заради активната им подкрепа в реализирането на социални инициативи на Сдружението в подкрепа на деца и младежи, лишени от родителска грижа.

През изминалата 2021 година Георги Недев поздрави лично участниците в национален турнир по "Стрийт фитнес" в рамките на четиринадесетото издание на спортната кампания "Ваканция без грижи" и подкрепи част от обезпечаването на спортната проява.

Постоянството и загрижеността на г-н Недев към младите хора в неравностойно положение са пример за човеколюбие! Националното сдружение на сираците в България изказва огромни благодарности за дългогодишната подкрепа, която оказва Кмета на район "Одесос" Варна!


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kmetut-na-raion-Odesos-Varna-beshe-udostoen-s-priza-Dobrodetel-2021-na-Nacionalnoto-sdruzhenie-na-siracite-1257922
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.