Румен Радев помогнал на Динко от Ямбол, не казват с какво
Автор: Екип Varna24.bg 21:40 / 10.09.2022Коментари ()851
©
"Не знам как ще оцелея!" Това казал Динко на свои близък приятел. Ловеца на бежанци губил много кръв. Всичко го боляло, разкриват приятели на Динко.

Ловеца на бежанци се намира в "Пирогов", където се възстановява от тежък инцидент. Преди дни светилото в ортопедичната травматология проф. д-р Диян Енчев оперира по спешност Динко.

По информация на вестника най-добрите лекари от болница обгрижват Ловеца на бежанци. Сред тях бил и един от директорите на лечебното заведение.

Бившият брадър се размина от косъм от смъртта. Докато изважда обърната цистерна край Девня, тежката техника се стоварва върху ямболията. Динко е със счупени прешлени, таз, ръка и други наранявания. Вече му е направена една операция. Предстоят му още няколко, както и дълъг курс на рехабилитация.

Въпреки тежкото си състояние лекарите били оптимисти за възстановяване на ямболията. Освен светилото проф. Енчев за Динко се грижил и негов много добър приятел - доктор Митко Тодоров. Лекарят и ямболският бизнесмен били съученици.

"Ще се оправи!", казали на Ловеца на бежанци медиците. Приятели на бизнесмена са категорични, че той е мъжко момче и ще превъзмогне всяка болка.

"Ако беше някой друг, нямаше да издържи. Но Динко е боец! И за нещастие на неговите врагове, които му желаят най-лошото, скоро той отново ще стъпи на крака", споделят близки на Динко.

"България Днес" научи, че президентът на България Румен Радев е помогнал много на Ловеца на бежанци. С какво, никой от близките на Динко не споделя. Но бизнесменът бил безкрайно благодарен на държавния глава за помощта.


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Rumen-Radev-pomognal-na-Dinko-ot-Yambol-ne-kazvat-s-kakvo-1389496
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.