Съдът определя наказанията за убийството на собственичката на аптеки в Русе
Автор: Екип Varna24.bg 13:29 / 19.05.2023Коментари ()916
© Facebook
Финал на делото за убийството на собственичка на аптеки в Русе. Очаква се окръжният съд да се произнесе за вината на двама обвиняеми. Пледоарията на окръжните прокурори продължи 2 часа тази сутрин. Те разказаха как се е стигнало до разкриването на убийството.

От държавното обвинение поискаха най-тежки наказания, предава NOVA. Обвиненията са за отвличане, грабеж и убийство, за прикриване на първите 2 престъпления, обясни окръжният прокурор Георги Георгиев.

"Най-тежкото наказание е предвидено за обвинението за убийство – доживотен затвор без замяна", заяви още Георги Георгиев.

Припомняме, че Русенският окръжен съд даде ход на делото за убийството на 57-годишната Еранухи Пехливанян, съпруга на общинския съветник от ГЕРБ в Русе Бедрос Пехливанян през януари. Жената, заедно със съпруга си е била собственичка на верига аптеки. Тя е била похитена на 11 януари 2022 година в Русе. Сигнал за изчезването и подават три дни след това нейните близки.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Sudut-opredelya-nakazaniyata-za-ubiistvoto-na-sobstvenichkata-na-apteki-v-Ruse-1683656
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.