Адвокат за акцията в DCC: Мисля, че не се прави така
Автор: Диана Бикова 21:23 / 22.06.2023Коментари ()1095
© Фейсбук
Известният пловдивски адвокат Тодор Кръстев направи интересена съпоставка на полицейската операция в офисите на DC Corporation и евентуална операция в някоя болница или в НКЖИ.

Ето коментара му по казуса: 

"Акция на полицията - БОП в офисите на кабелна телевизия DCC, остави десетки хиляди пловдивчани без телевизия. Неприятно, но факт. Запалянковците най-много ще страдат, защото има и мач на националите тази вечер (б.а. - вторник). Но, случва се, както се казва.

Полицията е за това, да си прави акциите и проверките, когато е необходимо. Но защо хората, потребителите на услугата, трябва да страдат. Какво общо има едното с другото. Ами да се правят проверките и акциите, но услугата за която се предплаща, да не бъде прекъсвана.

Не знам.

Ами това е все едно от МВР да направят акция в някоя болница и там да спрат спешните операции, реанимации, лечения и т.н. Или пък да спрат влаковете, защото в борда на НКЖИ някой нещо е стъпил накриво. И т.н.

Мисля, че не се прави така. Не бива по този начин да бъдат наказвани добросъвестните граждани. Иначе излиза, че те ще трябва да платят за всичко, както става обикновено.".



Още по темата: общо новини по темата: 2
09.06.2021 »
09.06.2021 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Advokat-za-akciyata-v-DCC-Mislya-che-ne-se-pravi-taka-1725865
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.