Павел Димитров: Ще помогнем на хората да живеят малко по-добре
Автор: Екип Varna24.bg 17:18 / 18.09.2012Коментари ()2741
©
Основна задача на народните представители в последната година от мандата на парламента е приемането на Бюджета на държавата за следващата 2013-та година. Това каза народният представител Павел Димитров. Ще се работи в посока приемането на данъчните закони, които са основните механизми за развитието и управлението на страната ни.

Според Павел Димитров - наред с икономическата и финансова стабилност, е необходимо и подобряването на жизнения стандарт на хората.

" Да направим така, че хората да бъдат по-спокойни и уверени в живота си. Аз мисля, че в това отношение се направи много, но сега в последната година на нашия мандат ние трябва да насочим усилията си именно към подобряването на жизнения стандарт на хората. Това в рамките на един мандат е трудно да се реализира, но усилията ни ще бъдат насочени в тази посока", коментира депутатът.

По думите му - приемайки един балансиран и справедлив бюджет, може да се намери начин за увеличаване на пенсиите и на минималната работна заплата при разпределението на средствата. "С тези мерки, като основна наша задача, ние ще успеем да помогнем на хората да живеят малко по-добре", допълни Павел Димитров.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Pavel-Dimitrov-Shte-pomognem-na-horata-da-zhiveyat-malko-po-dobre-381226
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.