ИУ-Варна стартира иновативни магистърски програми
Автор: Екип Varna24.bg 13:58 / 29.08.2014Коментари ()1066
©
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
От 25 август в Икономически университет-Варна се извършва прием за две иновативни бизнес ориентирани магистърски програми разработени по проект BG051PO001-3.1.07-0058 "Бизнес моделиране на учебните планове и програми в професионално направление 3.8 Икономика на Икономически университет-Варна". Магистърските програми са от тип "бизнес симулатор".Студентите ще се обучават безплатно през предстоящата учебна година, като част от реализацията на проекта. В обучението са включени представители на бизнеса с богат професионален опит.

Магистърската програма "Комуникации и бизнес развитие" е фокусирана върху изграждането на знания и умения в областта на организацията и управлението на бизнес процеси и ресурсен потенциал. Завършилите ще притежават компетенциите да изпълняват длъжността оперативен мениджър и мениджър корпоративни комуникации (бизнес комуникатор). Студентите ще се обучават в условия на ERP система.

Магистърската програма "Пазари и технологични иновации" е с акцент върху иновациите и пазарната сигурност, като завършилите ще притежават компетенции за изпълнение на длъжността мениджър бизнес развитие. Студентите ще работят по реални задания на фирма от гр. Варна.



https://www.varna24.bg/novini/varna/IU-Varna-startira-inovativni-magisturski-programi-511668
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.