Карине призна пред съда за убийството на бившия си
Автор: Екип Varna24.bg 09:24 / 18.09.2014Коментари ()1002
© Монитор
Карине Андраникова Колева (46 г.), която в края на миналата седмица уби с четири удара с нож бившия си съпруг Михаил Станчев Колев (61 г.), направи признание за кървавото престъпление пред съда. Това стана по време на заседание за определяне на мярката й за неотклонение, при която прокурор Катя Петрова настоя Карине да остане в ареста, защото неведнъж е проявявала агресия след употреба на алкохол.

Пред съдебния състав с председател Жулиета Шопова обвиняемата заяви: "Не лъжа и се признавам за виновна, друго какво да кажа. Аз направих това!". Карине беше във видимо тежко психическо състояние, трепереше и поклащаше леко глава. Съдът назначи съдебнопсихиатрична експертиза по делото, която да установи дали освен зависимостта към алкохола няма и други психични проблеми.

Адвокатът Тодор Касабов, който замени служебния й защитник, пледира, че Карине трябва да остане под домашен арест, за да може да се възстанови и да се грижи за 11-годишния си син.

Според съдебнопсихиатричната справка, резултат от освидетелстването на жената след полицейския й арест, тя била в лека степен на алкохолно опиянение, но е разбирала какво върши. Адвокатът й обаче настоява, че Колева е действала при самоотбрана. Тя имала синини и порезна рана от нож и охлузвания по тялото.

Източник: в. "Монитор"



Още по темата: общо новини по темата: 3
16.02.2017 »
14.09.2014 »
14.09.2014 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Karine-prizna-pred-suda-za-ubiistvoto-na-bivshiya-si-514944
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.