Руски гангстери се биха и стреляха в нощен клуб
Автор: Екип Varna24.bg 11:06 / 17.01.2015Коментари ()1054
©
Шокиращи кадри показват момента, в който избухва масов побой и престрелка в нощен клуб в Москва, след като две групи руски гангстери се скарват за момиче. Ужасените посетители на клуба и полуголите стриптизьорки тичат, за да спасят живота си, докато мафиотите се млатят в стил "Див Запад".
Боят, изпратил 15 души в болницата, е започнал, когато момиче, дошло с една от бандите, се присъединило към стриптизьорките на сцената и започнало да се кълчи. Когато единия от гангстерите се опитал "да й се присламчи", бандит от другата банда нападнал неговите приятели, след което той извадил пистолет и прострелял похотливеца в корема.

Насилието ескалирало и мутрите от двете банди започнали здраво да се млатят, трошейки столове в главите един на друг и продължавайки да стрелят.

На кадри, направени от камери за наблюдение, се вижда как мъжете се бият и ритат, а ужасена стриптизьорка се опитва да избяга от бойното поле. "Беше ужасяващо. Ходя по такива клубове от години и понякога има проблеми, защото някой си е пийнал повечко, но такова нещо никога не съм виждал", каза редовният посетител на клуба, 45-годишният Владлен Успенски.



https://www.varna24.bg/novini/mejdunarodni/Ruski-gangsteri-se-biha-i-strelyaha-v-noshten-klub-536138
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.