Две версии за убийството на варненския диджей Теди
Автор: Екип Varna24.bg 16:45 / 20.03.2015Коментари ()4601
©
Две са основните версии за убийството на варненския диджей Теди - Тодор Тодоров - ревност или излязъл от контрол опит за грабеж от наркоман.

"Нямам какво да оповестя пред медиите", беше краткият коментар на наблюдаващия прокурор Радослав Лазаров. Според близки до разследването обаче най-вероятната причина за бруталното убийство на 46-годишния мъж е любовен триъгълник.

Тошко Генерала, както е известен сред колегите си, бил разведен от известно време и подновил стара връзка. Жената обаче била в близки отношения с друг мъж, известен сред варненския ъндърграунд. Според версията именно съперникът за сърцето на фаталната дама е организирал "сплашването", в което самият той не е участвал.

Другата основна версия, по която се работи, е нападение от наркоман заради грабеж, като ситуацията излязла извън контрол. В тази насока обаче доказателствата са по-малко. Според близките и познатите на диджея той никога не е имал финансови проблеми, не дължал пари на никого и не се е забърквал в каши и скандали. Повечето от колегите му смятат, че в дъното на трагедията наистина стои жена.

Близки до разследването обясниха, че нападателят е чакал Тодор пред входа на блока, в който живеел, по-известен като Китайската стена. В същото време той бил на гости на съседи в същия блок. Малко след 22 часа си тръгнал и бил нападнат изненадващо. По непотвърдена официално информация няма данни мъжът да е бил бит, убиецът направо го е наръгал с нож в гърдите няколко пъти, хукнал да бяга и изхвърлил ножа до контейнер, на метри от мястото на убийството. Единият от ударите попаднал в аортата. Раненият мъж успял да мине няколко метра и се свлякъл на земята, където бил открит вече мъртъв от минаващ от там човек. Причината за смъртта е остра кръвозагуба.

Диджей Теди има брат близнак Емил. Съседите са категорични, че братята, които са израснали пред очите им, никога не са се забърквали в неприятности, скандали и побоища, не са имали никакви конфликти. Никой не е чул във фаталната вечер на 27 февруари да е имало викове или скандали. Явно нападателят е чакал жертвата си.

Източник: в. "Черно море"




Още по темата: общо новини по темата: 25
06.07.2022 »
01.03.2022 »
01.04.2021 »
02.03.2021 »
04.11.2020 »
26.10.2020 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Dve-versii-za-ubiistvoto-na-varnenskiya-didzhei-Tedi-547427
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.