ИУ - Варна награждава изявени студенти в областта на науката, изкуството и спорта
Автор: Екип Varna24.bg 14:24 / 07.04.2015Коментари ()717
©
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Утре Академичното ръководство на Икономически университет - Варна ще награди студенти за постижения в учебната, научната, спортната и културната дейност. Отличия ще бъдат връчени на 137 студента. Всички те ще получат грамота и парична награда лично от Ректора на университета - проф. д-р Пламен Илиев, за принос в издигане и поддържане имиджа на Икономически университет - Варна.

Всяка година студенти от Икономически университет - Варна получават най-високи резултати в регионални, национални и международни състезания, затвърждавайки позицията на университета като един от най-успешните в страната. През последните три години, награждаването на талантливи студенти се превърна в традиция, с която всички в Икономически университет - Варна се гордеят.

Церемонията по връчване на отличията ще се състои на 8 април (сряда) от 11.30 часа в конферентна зала (зала 446), в основната сграда на Икономически университет - Варна.


https://www.varna24.bg/novini/varna/IU-Varna-nagrazhdava-izyaveni-studenti-v-oblastta-na-naukata-izkustvoto-i-sporta-550679
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.