Организират благотворителен фестивал в Карин дом във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:30 / 23.07.2015Коментари ()784
©
Фестивал Карин дом 2015 е мероприятие, организирано с благотворителна цел. То ще се състои от два основни компонента - единият е представен от занаятчийски и фермерски базар, а другият е планиран като забавление за цялото семейство, където гостите ще се насладят на жива музика и ще имат възможност да се включат в разнообразни игри без ограничение във възрастта. 

Мероприятието ще се проведе в рамките на три дни - от 18-ти до 20-ти септември 2015г.

"Мисията ни е да стартираме новата учебна година с усмивка, като в същото време се опитаме да информираме по-добре децата и техните родители за невероятната селекция от здравословни храни, която е само на една крачка разстояние, както и да се научим да бъдем по-толерантни към онези, които не са така привилегировани като нас", съобщиха организаторите.

Базарът ще бъде разположен в двора на Карин дом. Той ще включва щандове, предлагащи екологично чиста органична храна, произведена от малки местни ферми. Асортиментът ще бъде наистина голям - от домашно сирене, хляб, вино, месо и мед до органични зеленчуци и плодове. В добавка ще има и различни ръчно изработени артикули като картини, керамика, стъклени изделия и пр. 

През трите дни на мероприятието ще гостуват различни изпълнители, които ще забавляват посетителите с джаз и фънк, а също така и DJ, който да се грижи за доброто настроение на всички.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Organizirat-blagotvoritelen-festival-v-Karin-dom-vuv-Varna-571831
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.