Жена с торба на главата плаши минувачи във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:39 / 21.10.2015Коментари ()4240
© Монитор
Жена с нахлузена на главата й черна торба, просната на тротоара в тъмна доба, взе акъла и вдигнала адреналина на дузина късни минувачи във Варна. 

На страховитата гледка първа попаднала млада жена, преминаваща миналата нощ на път за дома си край Окръжна болница (МБАЛ "Света Анна"). В уплахата си, че може да има нещо нередно, тя се обадила на телефон 112 и съобщила, че видяла на тротоара труп с торба на главата, което и приличало повече на ритуално мафиотско убийство.

"Помислих си най-лошото и веднага звъннах на 112. От страх не посмях да се приближа. Патрулният автомобил пристигна след 15 минути. Оказа се, че това е жена, която явно е бездомница", обясни ситуацията уплашената очевидка. Веднага около мястото се събрали няколко души. "Разбра се, че всичко с проснатата на тротоара жена, която е била взета за жертва, е обичайно за нея. Полицаите от патрула дори казаха, че я познавали. 

По думите им, тя редовно слагала торба на главата си и така заспивала на улицата", разказа и друг свидетел на стряскащата гледка от нощна Варна.


Източник: Монитор


https://www.varna24.bg/novini/varna/Zhena-s-torba-na-glavata-plashi-minuvachi-vuv-Varna-591129
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.