Ученичката, обвинила екскмета на Пазарджик в изнасилване, била много пияна
Автор: Екип Varna24.bg 10:29 / 19.01.2016Коментари ()994
©
Иван Евстатиев
В кръвта на ученичката, която обвини бившия кмет на Стрелча и Пазарджик в изнасилване, е открито голямо количество алкохол. Това сочат експертизите, които не са установили други упойващи вещества. Според източници на Нова телевизия става дума за поне 300 грама.

"Устата на момичето е била сцепена и тя цялата е била в кръв". Това заяви роднина на 16-годишното момиче.

"Когато я видях, тя беше много зле и не си спомняше нищо. Много е тежко. Не мога да повярвам, че това се случи при положение, че тя му се доверяваше много", заяви нейна приятелка.

 

Протестите срещу Иван Евстатиев, бивш кмет на Стрелча и Пазарджик и настоящ общински съветник в Стрелча, продължават и вече не са само вечер, а през целия ден, показа репортаж на Нова телевизия.

Напрежението нараства с всеки изминал ден, бабата на пострадалото момиче заплаши, че ще протестират докрай срещу този педофил и се закани, че ще му отреже мъжкото достойнство и ще го хвърли на площада.

Хората са обезпокоени, че ако делото се гледа в техния град, няма да има справедливо правосъдие за Евстатиев, обвинен в изнасилване на 16-годишната ученичка. Затова вероятно процесът срещу него ще е в Пазарджик.

Протестиращите в Стрелча не са съгласни със заключението на полицията, че не е имало физическо насилие срещу момичето, а само сексуално посегателство. 

Свидетел разкри, че ученичката е била с цепната устна и цялата в кръв, когато я видял. Нейни съученички пък са посетили пострадалата Ирина и твърдят, че пострадалата е в шок.

Стана ясно още, че майката на момичето е била секретарка на Евстатиев, когато той е бил кмет на Стрелча и винаги го е защитавала. 

Жена от протестиращите, която се представи като лидер на местната соцорганизация, обвини БСП, че е издигнала отново Евстатиев за кмет, когато хората не са го искали.




Още по темата: общо новини по темата: 40
06.02.2019 »
15.08.2018 »
05.05.2017 »
02.05.2017 »
25.04.2017 »
27.01.2017 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Uchenichkata-obvinila-ekskmeta-na-Pazardzhik-v-iznasilvane-bila-mnogo-piyana-611637
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.