Варненските пенсионери чакат с часове за карти в жегата
Автор: Пламена Николова 12:24 / 12.07.2016Коментари ()5431
© БГНЕС
Стотици варненски пенсионери са принудени да чакат с часове под жаркото слънце, за да получат абонаментните си карти за градския транспорт от пунктовете в града, алармират читатели на Varna24.bg.

"Картината е покъртителна, уверявам ви! А да не коментираме колко е унизителна! Минете край бюрото в центъра, на ул. "Русе" или на "Явор"...Вероятно трябва час по-скоро да се въведе електронната система в градския транспорт и картите да се зареждат по електронен път, за да се избегне това безумие" коментира дама от Варна. 

Опашките са огромни, въпреки че пунктовете работиха и през почивните дни. Пред пункта на обръщача под училище "Димчо Дебелянов" днес в 10 часа е имало около 250 чакащи, предаде БГНЕС.

Наложило се е чакащите сами да си организират списък с номера.

Температурата е 28 градуса на сянка, пейки наоколо няма, единствената тоалетна е предвидена само за служителите на "Градски транспорт" и е заключена.

От Община Варна съобщиха, че старите карти ще бъдат валидни до 20 юли, а не, както обикновено, до 15-и, за да може всички пенсионери, които имат право на евтино пътуване, да бъдат обслужени.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenskite-pensioneri-chakat-s-chasove-za-karti-v-zhegata-654903
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.