"Funcity+" набира заявки за участие до 14 август
Автор: Екип Varna24.bg 17:01 / 09.08.2016Коментари ()1272
©
До 14-и август е срокът за подаване на заявки за включване на инициативи в младежкия фестивал "Funcity+". През тази година участниците ще получат възможност да изявят талантите си в сферата на спорта, музиката, танците, театъра, фотографията, кино и видео продукцията, предприемачеството, изящните и приложните изкуства, съобщиха от пресцентъра на сдружението "Варна - Европейска младежка столица 2017", които са организатори на събитието. Основен партньор е Община Варна.

Приоритетно ще бъдат селектирани инициативи, привличащи широка аудитория и даващи възможност за активно участие на публиката в извършваните дейности. Участниците в програмата трябва да са на възраст от 16 до 35 години. Допустими са младежки организации и неформални групи.

Кандидатстването се извършва чрез попълване на онлайн формуляр. Заявката за участие е достъпна на официалната страница на "Варна - Европейска младежка столица"- http://varna2017.bg/bg

Фестивалът ще се проведе в периода между 15-ти и 18-ти септември във Варна. Целта на "FUNCITY+" е идентифициране и дългосрочно развитие на талантите на младите хора чрез стимулиране на младежката инициатива.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Funcity-nabira-zayavki-za-uchastie-do-14-avgust-662088
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.