Сираци и полусираци от Девня получиха финансова помощ от общината
Автор: Екип Varna24.bg 16:15 / 20.12.2016Коментари ()1195
©
Сираци и полусираци от Девня получиха по 100 лева от общинската хазна по случай наближаващите коледни и новогодишни празници. Церемонията се състоя в Ритуалната зала на Община Девня и събра 40 деца с нелека житейска съдба.

На предпразничната среща присъстваха кметът Свилен Шитов, заместник-кметът Донка Йорданова и председателят на Общинския съвет Владимир Ненков. Освен пликове с парични помощи представителите на местната власт подариха на присъстващите и шоколади. 

Градоуправникът Свилен Шитовпоздрави децата и юношите по повод настъпващите празници, като импожелавеселаКоледа и щастливаНовагодина. "Винаги можете да разчитате на нашето внимание и подкрепа. Бъдете здрави, силни и достойни личности", пожела още общинският кмет на Девня, чиято съпруга - Николина Асенова-Шитова, осигури два чувала подаръци за деца от семейства в затруднено материално положение. 
 
За девета поредна година Община Девня подпомага финансово сираци и полусираци в навечерието на Рождество Христово и Нова година. Размерът на отпуснатите за целта средства е одобрен с решение на общинския съвет.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Siraci-i-polusiraci-ot-Devnya-poluchiha-finansova-pomosht-ot-obshtinata-692001
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.