Министър Павлова: Дано Община Варна реализира проектите си с минимум обжалвания
Автор: Пламена Николова 16:25 / 20.01.2017Коментари ()2616
©
Имахме среща с кмета Иван Портних и областния управител Стоян Пасев, на която обсъдихме най-приоритетните проекти за Варна през тази година. Това сподели днес във Варна министъра на регионалното развитие и благоустройството в оставка Лиляна Павлова, предаде репортер на Varna24.bg.

Стана ясно, че Община Варна е защитила успешно всички проекти по приоритетна ос 1 - "Градско развитие", по ОП "Региони в растеж", част от инвестиционната програма на обща стойност 84 млн. лв. Това са проекти, свързани с развитие на градската среда, транспортната инфраструктура, обновяване на автопарка на градския транспорт. 
Пожелавам успех на общината да реализира тези проекти с минимум обжалвания, защото виждаме, че няма търг без жалби, каза Лиляна Павлова.

Тя допълни, че общината е на финалната права за проекта за рибарско пристанище, което трябва да бъде изградено в Аспарухово. "Варна имаше възможност да подготви този проект, справи се успешно, ние го подкрепихме. Надявам се да има приемственост в тази посока, тъй като това важен за града обект", допълни министър Лиляна Павлова.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Ministur-Pavlova-Dano-Obshtina-Varna-realizira-proektite-si-s-minimum-obzhalvaniya-699117
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.