Варненка със сърцераздирателна молба към кмета
Автор: Пламена Николова 12:01 / 23.01.2017Коментари ()1441
©
Варненка отправи сърцераздирателна молба към кмета Иван Портних, която качи на личния му профил в социалната мрежа, видя репортер на Varna24.bg. Ето какво написа Цвета Недялковски на градоначалника:

"Моля за помощ! Вие сте прекрасен човек, баща, държавник, вярвам, че сте и с добро сърце, направете максимума за тези невинни затворници в с. Каменар. Вечер всички целуваме децата си и си лягаме в топлите легла и уютните домове - нали не искате да ни тежи на съвестта смъртта и заточението в тези клетки, ледени и затрупани със сняг, на тези невинни души и нещастни кучета - отделете от средствата! Моля Ви! Бог да Ви благослови и да благоденствате ! Моля Ви!"

Varna24.bg припомня, че неотдавна природозащитници окупираха сградата на Община Варна с искането за по-добри условия за животните в общинския приемник за безстопанствени кучета в Каменар. Протестиращите споделиха, че оценяват високо работата на служителите в кучкарника, но настояват да бъдат взети мерки за по-качествени условия на живот за питомците в приюта. 

От Община Варна обясниха, че предстои да бъдат вложени средства в ремонт на халетата, които да бъдат затворени, така че до животните да не стига сняг и дъжд в лошо време. Стана ясно също, че не липсват храна и вода за животните. 


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenka-sus-surcerazdiratelna-molba-kum-kmeta-699525
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.