Закопчаха двама за обири в "Младост" и "Владиславово"
Автор: Екип Varna24.bg 13:47 / 06.02.2017Коментари ()1183
©
На 02.02. т.г., е получен сигнал за кражба от частен дом, намиращ се в ж.к. «Младост». Неизвестно лице е проникнало в апартамента и е извършило кражбата на преносим компютър, мобилен телефон, телевизор и синтезатор. 

След проведени оперативно - издирвателни дейности и процесуално - следствени действия е установено, че извършител на деянието е И.И. (34 г.) от Варна, добре известен на МВР и осъждан. 

Вещите, обект на кражбата, са намерени. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

В момент на опит за кражба от частен дом е задържан и 39-годишен мъж, добре известен на МВР.

На 03.02. т.г., около 17:20 часа, в ж.к. «Вл. Варненчик», непосредствено след извършен опит за кражба от частен дом, е задържан А.К. (39 г.) от Варна, рецидивист и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Няма липси от апартамента, нанесена е материална щета на входната врата на жилището.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Zakopchaha-dvama-za-obiri-v-Mladost-i-Vladislavovo-702740
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.