Редят "Азбука на въображението" в Художествената галерия на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 12:31 / 07.03.2017Коментари ()1032
©
На 10.03.2017г (петък) от 18:00 ще открием най-щурата изложба! Годишното представяне на най-увлекателния кръжок по рисуване към Градска Художествена Галерия - Варна ще покаже напредъка на малките художници под ръководството на Виктория Георгиева. Изложбата продължава до 27 март 2017г., съобщиха организаторите.

Над 60 деца на възраст от 5 до 13 години ще покажат своите артистични проекти, създадени през изминалата година. Азбука на Въображението е авторски клас на Виктория Георгиева, позната ни още под артистичния псевдоним MOUSE. Нейните самостоятелни творби, както и такива в съвместно изпълнение с други автори, могат да се видят в много европейски градове.
Заповядайте да подкрепим детския талант, неподправеност и въображение!

"Основната посока в Азбука на Въображението е да сме изследователи и откриватели. Измислицата и игрите помагат на децата да разберат по-добре творческите сили затаени в тях, да ги превърнат в мисъл и воля.
На предстоящата изложба ще се докоснете до огромното разнообразие от послания и творчески хрумвания на малките-големи художници!", коментира Виктория Георгиева.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Redyat-Azbuka-na-vuobrazhenieto-v-Hudozhestvenata-galeriya-na-Varna-708881
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.