Варненски актьор се завърна от Италия, за да представи моноспектакъл
Автор: Екип Varna24.bg 13:43 / 23.03.2017Коментари ()1207
©
На 31 март от 19ч в зала "Щурче" се представя моноспектакълът на Петър Антонов "Едуард". Петър е от Варна, играл е в театър Щурче, с прекрасни роли в киното и театъра, ТВ водещ и автор на песни. Петър Антонов, познат от филмите "Пансион за кучета" и "Писмо до Америка", се е завърнал от Италия специално, за да се превъплъти в тази роля. 

Това са част от причините за да посетите спектакъла "Едуард" на Петър Антонов зала Щурче - най-доброто място за камерни представления във Варна! 100 седящи места с отлична видимост, 40 прожектора, мощен звук - на сцената на зала Щурче са представяни камерни спектакли с участието на Мария Сапунджиева, Тодор Близнаков, Димитър Живков, Любен Чаталов, Милена Кънева, Мариела Станчева, Тигран Торосян, Румен Гаванозов и много куклени спектакли. 

В моноспектакълът се разгръща подробно мъжката гледната точка към жените. Едуард има непоклатими убеждания към нежната половина, мотивиран от предишните си неуспешни връзки.

"Като жанр този текст е много различен от всичко, което съм писал досега - заложил съм на изчистената комедия. Този тип драматургия в момента е много модерен в Европа. И както се шегувам напоследък: "Време е жените да притихнат, защото и мъжете има какво да кажат за тях. " Жените ще се влюбят в Едуард - сигурен съм" казва режисьорът и сценарист - Радослав Гизгинджиев.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenski-aktyor-se-zavurna-ot-Italiya-za-da-predstavi-monospektakul-712575
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.