Търсят осиновители на малки кученца във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:38 / 21.04.2017Коментари ()1599
©
Варненски зоомагазин дари 170 кг. храна, 10 бр. купи с обем 1800 мл и 10 бр. купи с обем 900 мл на Варненския Общински приют в с. Каменар. 

Дарението е резултат от проведената Facebook кампания "Вие харесвате - ние даряваме!" Общата стойност на всички консумативи надхвърли 300 лв.

Управителката Нели Георгиева споделя, че всичко се движи с нормална скорост и съобщи, че съвсем скоро предстоят ремонтни дейности по приюта, в който в момента се помещават 114 животни.

Екипът на ОП Каменар изказа благодарността си към всички приятели и дарители на приюта и се надява броят животни да намалее в следствие на повече осиновени любимци.

"Постоянно ни подхвърлят кученца, а няма толкова осиновители" - споделя управителката. "Ето, тези двете, малките, скоро ги изоставиха в кашон - дано някой ги вземе"

Анималия благодари на всички, които подкрепиха инициативата - всяко ваше харесване, споделяне и коментар е важно, защото в кампанията беше заложено обемът на дарението да бъде пряко свързан с харесвания (реакции), споделяния и коментари.

Също така призоваваме хората да бъдат активни осиновители и ако имат възможност, да подарят любов и домашен уют на четириног приятел от приюта, коментират организаторите на кампанията.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Tursyat-osinoviteli-na-malki-kuchenca-vuv-Varna-718586
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.