Варненски зевзек направи паметник на Бойко Борисов за рождения му ден
Автор: Екип Varna24.bg 15:13 / 13.06.2017Коментари ()1798
©
Варненският зевзек Росен Марков показа идейния паметник на премиера Бойко Борисов в Алеята на славата, която той е изградил във варненското село Климентово по повод днешния рожден ден на премиера, съобщава Дарик.

Паметникът представлява синя въпросителна. На постамента под него е отбелязана рождената дата на премиера и неговата мисия: Да възроди България.

Това не е първият подарък, който председателят на Партията на българските мъже прави на премиера. В деня на Варна преди 6 години Марков дари Борисов с малко зайче, кръстено Станишко.

През 2012 г., пак на 15 август, зевзекът призова министър-председателя да стане варненски зет. Шегаджията успя да дари премиера и с нестандартен плакет.

Алеята на Марков в Климентово има паметници на успешни българи като Веселин Топалов, Стефка Костадинова, Жельо Желев, Ивайло Маринов и др. Всеки паметник е със символ, олицетворяващ успехите на съответния човек в неговата област.

Засега паметникът на премиера Бойко Борисов е въпросителен знак и по думите на Марков само от него зависи този знак да се превърне в удивителен.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenski-zevzek-napravi-pametnik-na-Boiko-Borisov-za-rozhdeniya-mu-den-728937
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.