Доброволка представи Варна в Страсбург
Автор: Екип Varna24.bg 16:10 / 13.07.2017Коментари ()2007
©
Доброволката Петя-Гергана Гочева е представила Варна в Страсбург по проект "Страсбург: ангажимент на столица в полза на доброволческата дейност в Европа" по програма "Еразъм +". В продължение на 9 месеца тя е имала ангажименти към местните общински дирекции "Транспорт и мобилност" и "Икономическо развитие", провеждала е информационни кампании по интернет за популяризиране на привлекателността на френския град, участвала е в подготовката на различни събития, включително на международен проект за реализиране на градска транспортна връзка между градове в Германия и Франция. Петя-Гергана Гочева отчете работата си днес на пресконференция, в присъствието на директора на дирекция "Образование и младежки дейности" Лилия Христова.

Доброволката бе избрана за стажа от работна група с представители от дирекция "Образование и младежки дейности" и постоянните комисии "Европейски въпроси и международно сътрудничество" и "Младежки дейности и спорт" към Общинския съвет.

Паритетно - в рамките на проекта, във Варна е била доброволката от Страсбург Соня Голини, която е била включена в организиране на събития към Сдружение "Варна - Европейска младежка столица".


https://www.varna24.bg/novini/varna/Dobrovolka-predstavi-Varna-v-Strasburg-734940
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.