Тези румънски шарлатани лъжат хората за пари, налитат на бой, щом ги разобличиш
Автор: Екип Varna24.bg 17:17 / 24.07.2017Коментари ()1653
© Varna24.bg
Румънските измамници, които подлудиха Бургас с престъпните си схеми, преминаха всякакви граници, увери се репортер на Burgas24.bg.

За наглостта, с която групичката обира наивни бургазлии, сме писали многократно, въпреки това до този момент шарлатаните минаваха между капките. И може би именно поради тази причина се почувстваха безнаказани.

Доскоро румънските цигани, представящи се за глухонеми доброволци, изливаха словесната и вербална агресията върху всеки, отказал да им даде пари, като му показваха средни пръсти и други неприлични жестове. Но вече са станали по-арогантни налитат на бой на всеки, дръзнал да ги разобличи или да прояви съмнение в дейността им.

Преди два дни наш репортер спипа измамниците в крачка - готвейки се да вземат поредната сума от нищо неподозиращ бургазлия. Акцията бе документирана с видео и снимки - не само като предупреждение за нашите читатели, но и като доказателство пред полицията. Мъжът бе предупреден навреме с кого си има работа и върна портфейла в джоба си.

Това обаче разгневи двете мургави румънки, които налетяха на репортера ни с блъскане, шамари и нечленоразделни възклицания. За щастие, случаен минувач се намеси навреме, а малко след това на място пристигна и повикания от нас полицейски патрул.

Предоставили сме на полицията всички данни, видео и снимков материал, събирани от месеци срещу румънската престъпна група.

 




Още по темата: общо новини по темата: 1
13.09.2017 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Tezi-rumunski-sharlatani-luzhat-horata-za-pari-nalitat-na-boi-shtom-gi-razoblichish-736975
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.