Включи се в нашето лятно предизвикателство и ще те пренесем на лазурния бряг на морето напълно безплатно!
Автор: Екип Varna24.bg 13:10 / 09.08.2017Коментари ()1270
©
Лятото е в разгара си, така че ние ти даваме възможност да се насладиш на лазурния бряг на морето с леденостуден коктейл в ръка... при това напълно безплатно! Участвай в лятното предизвикателство на Burgas24.bg "Дестинация Юг", отговори на въпроса: Кое е мястото, изобразено на картината на талантливия бургаски художник Росен Поптомов и виж какво можеш да спечелиш!

Днес търсим курортен черноморски град, който се намира в Югоизточна България. Разположен е на полуостров, вдаден в Черно море между лагуната - залив Стамополу и Дяволския залив, в подножието на странджанските върхове. Родният град на известния от риалити формата "Биг Брадър" Здравко.

Влез още сега и попълни верния отговор, разполагаш с два дни. В петък ще можеш да провериш верния отговор и да получиш повече информация за изобразеното населеното място и как тази година можеш да се забавляваш там.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Vklyuchi-se-v-nasheto-lyatno-predizvikatelstvo-i-shte-te-prenesem-na-lazurniya-bryag-na-moreto-napulno-bezplatno-739908
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.