Вършеещи по домовете крадци си намериха майстора при голяма акция на полицията
Автор: Екип Varna24.bg 14:41 / 11.08.2017Коментари ()2558
© Varna24.bg
При съвместна операция на служителите от Областните дирекции на МВР в градовете Варна, Бургас и Шумен бяха задържани двама мъже, извършвали домови кражби на територията на Североизточна България.

Вчера, непосредствено след извършена домова кражба на територията на ОДМВР - Бургас, са задържани Н.С. (37 г.) и Т.Х. (40 г.), двамата от Търговище, известни на МВР. Същите са установени като извършители на още една кражба от частен дом в Бургас; една кражба, извършена в Добрич и една, извършена в Шумен. Има данни, че двамата са извършители на две домови кражби, регистрирани през месец юни във Варна. 
Основните вещи, които са били обект на интерес на двамата мъже, са: златни накити и други бижута, часовници и пари. По случаите има образувани досъдебни производства, като материалите по тях са докладвани на съответната Районна прокуратура. Работата по установяване съпричастността на двамата мъже към други кражби със сходен почерк продължава.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vursheeshti-po-domovete-kradci-si-nameriha-maistora-pri-golyama-akciya-na-policiyata-740405
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.