Малък шампион сред загиналите в сблъсъка между рейс и кола
Автор: Екип Varna24.bg 14:28 / 16.08.2017Коментари ()1232
© Фейсбук
Жестока трагедия застигна България и спортната общественост. В тежка катастрофа между кола и автобус на пътя Ловеч-Плевен живота си загуби 9-годишният Даниил Вълчев. Детето е шампион по спортна гимнастика и част от столичния "Левски-Спартак 08". В катастрофата загива и майка му - Юлия Александровна.

"Почивай в мир, мило дете! Няма да те забравим никога, малък шампионе. Завинаги ще останеш в сърцата ни. Обичаме ви, Дани и Юле, мир и покой на душите ви", написаха от "Левски-Спартак 08" в София, където е тренирал 9-годишният Дани.

Сигналът за инцидента, който стана малко след село Брестовец, бе получен минути преди 15 часа в неделя. Лекият автомобил, в който пътували Дани и майка му Юлия Александровна, се удря челно в автобус, движещ се към Ловеч. Момченцето, майка му, шофьорът и друга пътничка загинаха на място. 

По първоначални данни, на второкласен път II-35, малко след село Брестовец лек автомобил, с плевенска регистрация, движещ се в посока Плевен е загубил контрол над управлението и се е ударил челно в автобус, с пловдивска регистрация, пътувал в посока Ловеч.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Maluk-shampion-sred-zaginalite-v-sblusuka-mezhdu-reis-i-kola-741306
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.