Очевидци на трагедията край Варна: Аудито се опита да изпревари кола и камион в аварийната лента
Автор: Пламена Николова 10:08 / 17.08.2017Коментари ()10293
© Фейсбук
Очевидци на страшната катастрофа по АМ "Черно море" по пътя Варна-Бургас споделят в социалната мрежа как се е стигнало до трагедията, при която "Ауди" полетя в пропаст и пламна, а шофьорът му загина. Его какво научи Varna24.bg от публикацията на Стилиян Стоянов във Фейсбук:

"Млад мъж в Ауди А6 е карал след англичани на излизане от Варна. Малко преди моста се е опитал да изпревари през аварийната лента малка кола, която е изпреварвала камион в този момент, но лентата свършила и....".

По повод написаното Стефан Владимиров коментира: 
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Стига сте си чесали езиците с максимални и минимални скорости. При лоши участъци се кара със скорост съобразена с пътните условия. Почти всеки уикенд минавам от там и защо не се хвърлям от моста? Нито карам с 50, нито със 70, нито с 90, но не хвърча и с над 140. Чудя се, защо ли първоначалната ми реакция би била друга ако ставаше дума за "мъж на средна възраст с Вектра".

Припомняме, че инцидентът стана снощи в 19.30 часа.

От полицията уточниха за Varna24.bg, че продължават процесуално-следствените действия по случая. Все още няма официална информация за самоличността на загиналия, която трябва да бъде доказана с ДНК експертиза, предвид факта, че колата и човека в нея са изгорели. 

Очаква се по-късно днес да има повече подробности по случая. 


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Ochevidci-na-tragediyata-krai-Varna-Audito-se-opita-da-izprevari-kola-i-kamion-v-avariinata-lenta-741488
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.