Преди да сложи край на живота си, 11-годишният Венислав от Стрелча изпил половин бутилка уиски
Автор: Екип Varna24.bg 15:29 / 21.09.2017Коментари ()1527
© btv
Във фаталния ден - 5 септември, когато 11-годишният Венислав от Стрелча избра да сложи край на живота си, той е бил пиян. Изпил е около половин бутилка уиски. В дома му не е имало никой, детето е подготвило клипче в телефона до родителите си. В него Венислав се прощава с майка си и баща си и казва, че те нямат вина за смъртта му, че отива на едно по-добро място, защото така е решил.

И до днес няма конкретен повод за напиването и последвалата смърт. Момчето не се е карало с родителите си, няма наркотици, преди това не е имало навика да консумира алкохол. В компютъра и телефона му не са открити никакви опасни игри, това е било щателно проверено, защото имаше съмнения, че е станал жертва на извратената игра "син кит", която провокира деца да се самоубиват.

Венислав е бил бурно и весело момче, не се е оплаквал от проблеми, не е имало драми в живота му, семейството е съвсем нормално. Не е давал признаци, че мисли да слага край на живота си, не е имало промяна в поведението му или наченки на депресия. Вероятно под въздействието на алкохола, който за детския организъм е огромно количество, момчето не е осъзнавало и какво прави.

Във фаталния ден, след като се напил, Венислав отключил шкафа, където бащата държал законната си ловна пушка. Детето само заредило патроните, насочило дулото към главата си и натиснало с пръст на крака спусъка. И днес в Стрелча хората тънат в недоумение и не могат да прежалят момчето, пише "Блиц".




Още по темата: общо новини по темата: 5
08.09.2017 »
08.09.2017 »
07.09.2017 »
06.09.2017 »
05.09.2017 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Predi-da-slozhi-krai-na-zhivota-si-11-godishniyat-Venislav-ot-Strelcha-izpil-polovin-butilka-uiski-748229
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.