Мистерията се заплита! Липсва видеото, нарочващо директора от Ново Паничарево в блудство!
Автор: Екип Varna24.bg 17:29 / 28.09.2017Коментари ()2400
© Varna24.bg
Очаква се днес Районният съд в Бургас да определи мярката за неотклонение на обвиненият в педофилия директор на ОУ "Христо Ботев" в Ново Паничарево Христо Радев. По време на заседанието излязоха доста любопитни факти, предаде репортер на Burgas24.bg.

Твърденията на ученичката, че има видеозапис бяха оборени в съда. Оказало се, че има само звуков файл, от който се чувало как младата ромка моли директор Радев да спре да се държи с нея като с жена. Адвокатът на директора Станко Кралев направи на пух и прах тезата за аудиозаписа. По думите му всичко е добре режисирано.

Историята се заплита, тъй като разпитаните свидетели от своя страна твърдят, че началникът на школото бил опипвал непълнолетната Христина по дупето. Освен това още две девойки - Елеонора и Тодорка споделят, че Радев е блудствал с тях.

Припомняме, че на влизане в съдебната зала Радев сподели само: "Надявам се истината да излезе наяве". Още в самото начало на съдебното заседание бе дадена почивка, за да може адвокатът на обвиняемия Станко Кралев да се запознае с материалите по делото. Защитата на директора поиска мярката да бъде гледана при закрити врати, но съдия Яна Атанасова прецени, че няма причина за това и остави журналистите в залата.

Очаквайте подробности!



Още по темата: общо новини по темата: 4
12.03.2020 »
03.10.2017 »
03.10.2017 »
29.09.2017 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Misteriyata-se-zaplita-Lipsva-videoto-narochvashto-direktora-ot-Novo-Panicharevo-v-bludstvo-749610
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.