Засилен интерес към изложението "Добре дошли"
Автор: Екип Varna24.bg 11:32 / 06.10.2017Коментари ()1613
©
През последните дни се засили интереса на изложителите за участие в Welcome Fair за посрещане на всички студенти първокурсници в нашия град. Акцентът е поставен върху новите чуждестранни студенти, а те се увеличават всяка учебна година.

Тази есен, в шесте варненски университета (Медицински университет, Икономически университет, Технически университет, Варненски свободен университет, Висше военноморско училище и Висше училище по мениджмънт), са постъпили над 2000 младежи от други държави.

Много фирми, предлагащи стоки и услуги за този сегмент на пазара, сами потърсиха организаторите от Сдружение "Варна - Европейска младежка столица", за да бъдат представени, с което бройката на изложителите вече е над 60.

На 7 октомври от 15 часа до 18 часа в Юнашкия салон младежите ще имат възможност да научат повече за черноморската столица на България и за всичко, което им е необходимо да се чувстват добре тук. Ще бъдат представени много фирми, институции, спортни клубове, школи, места за забавление и други.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Zasilen-interes-kum-izlozhenieto-Dobre-doshli-751117
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.