Шеф дава на служителите си пари, за да пътуват по света? Пловдивска фирма не остава по-назад!
Автор: Екип Varna24.bg 14:32 / 08.10.2017Коментари ()2009
©
Снимката е илюстративна
Новината, която Plovdiv24.bg публикува преди дни - "Шеф дава на служителите си по 2000 долара, за да пътуват по света", предизвика огромен интерес сред читателите ни, а също и оживени дискусии в коментарите под материала. Малко по-късно с нашата медия се свърза живеещият в Пловдив Христо Иванов - работодател, който съобщи, че подобна практика не е изключение и че тя се случва и у нас.

Той уточни, че още миналата година служителите му са се възползвали от възможността да заведат семействата си на SPA за негова сметка. На всеки един от над стоте работници е бил предоставен ваучер за семеен уикенд. Става въпрос за голяма производствена, изцяло българска и по-специално пловдивска фирма, производител на метални конструкции за сгради, ситуирана близо до с. Крумово, в индустриалната зона на Куклен. 

"Вече 3-4 години инвестираме в обучение и квалификация на персонала. Освен заплащането, вярвам, че хората са основен фактор за просперитета на фирмата!" казва Христо Иванов. Не публикуваме името на фирмата по изрична молба на собственика й.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Shef-dava-na-sluzhitelite-si-pari-za-da-putuvat-po-sveta-Plovdivska-firma-ne-ostava-po-nazad-751422
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.