Днес район "Младост" празнува
Автор: Екип Varna24.bg 09:32 / 12.10.2017Коментари ()1977
© Фейсбук
На 12 октомври район "Младост" ще отбележи своя празник. Водосвет за здраве, благополучие и дълголетие ще бъде отслужен в Православен храм "Св.Пророк Илия" в 9.30 часа.

Празничната програма продължава в 10 часа на стадион "Локомотив", когато ще започне VII-та Общоградска спартакиада на хората от третата възраст. По традиция ще участват представителни отбори от "Младост", "Аспарухово", "Одесос", "Приморски" и "Владислав Варненчик" с капитани районните кметове. Състезателните дисциплини ще бъдат четири, а след музикално-артистичната програма общоградската спартакиада ще завърши с надиграване - ръченица и валс.

На 13 октомври (петък), в 17 часа, на сцената на летен амфитеатър в Общински спортно-развлекателен комплекс "Младост" е началото на рок концерт с участието на групите Headmaster, Sympathy и Forgot the ten.

На 14 октомври (събота), от 16 часа, в парк "Младост", най-малките жители и гости на района ще се забавляват с актьорите от Държавен куклен театър - Варна, които ще представят спектакъла "Лакома мецана" по Ран Босилек.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Dnes-raion-Mladost-praznuva-752189
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.